Malzemeler
krema
200 gr labne peynir
3 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı un
yarım litre süt
kahveli karışım
1 su bardağı ılık su
1 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı nescafe(granül kahve)
1 paket kedidili bisküvi
Yapılışı
1. şeker,un ve sütü karıştır ocakta sürekli karıştırarak pişirin ve soğutun
2. Krema soğuyunca üzerine labne peyniri ve vanilyayı atıp çırpın.
3.kahveli karışımı hazırlayıp bir tabağa alın.
4. Kedili bisküvilerin yarısını teker teker kahveli karışıma batırıp bir tepsiye dizin Üzerine kremanın yarısını dökün. Geri kalan bisküvilere de aynı işlemi uygulayın ve en üste de kremanın kalanını dökün.
5. Dolapta bekletin ve üstüne çay süzgeci yardımıyla kakao serpin.
NOT: Bu pasta dolapta bir gün beklerse en güzel haline ulaşacaktır.tiramisu
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder